Plant Planner

Het is zover, hij is er! Ik heb het afgelopen halfjaar hard gewerkt aan de ontwikkeling en het ontwerpen van mijn eigen Plant Planner. Sinds 1 oktober is hij te koop en met trots laat ik hem vandaag aan jullie zien!

Lees meer »

Help je plant de winter door

Je zou het misschien niet zeggen (terwijl ik dit typ, is het buiten 25 graden), maar morgen begint de herfst! Waarschijnlijk heb je je plantjes goed verzorgd en daardoor zijn ze de afgelopen maanden waarschijnlijk flink gegroeid. Good job plant parent!

Lees meer »

#itsneverobliqua

Sommige planten zijn ontzettend veel geld waard en sommige prijzen blijven maar stijgen. Als je een Monstera Variegata al duur vindt, hou je dan vast, de Monstera Obliqua is zo zeldzaam dat je al gauw 1000 euro betaald, maar ik heb ook veilingen gezien waar bedragen opliepen tot 4000 euro.. wow.

Lees meer »

Coleus stekken

De Coleus (beter bekend als siernetel) is een prachtige plant, met veel verschillende kleurvariaties. Hij is makkelijk te onderhouden en ook nog eens makkelijk te stekken!

Lees meer »

Alles over terracotta

Terracotta, either you love it or hate it, er lijkt geen middenweg te zijn. Toch heeft terracotta naast zijn mooie uiterlijk ongelofelijk veel voordelen. Ik zet ze voor je op een rij.

Lees meer »

4 x planten online kopen

Het is een rare tijd en ondanks dat de tuincentra in Nederland wel open zijn, gaan veel mensen nu liever niet. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel webshops waar je online je nieuwe planten kan bestellen. De afgelopen tijd heb ik er verschillende uitgeprobeerd en dit zijn mijn vier favorieten!

Lees meer »