KarlijnsJungle 1 jaar!!

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 09:00

Het is 8 maart, naast internationale vrouwendag vier ik vandaag een feestje, want KarlijnsJungle bestaat precies 1 jaar!

Vandaag precies 1 jaar geleden maakte ik mijn Instagram account aan. Sinds een jaar was ik steeds meer en meer bezig met planten en ik raakte hier ook steeds enthousiaster over. 
Dit enthousiasme resulteerde in een beginnende urban jungle en een hobby die langzaam mijn huis overnam!
Ik deelde veel van mijn planten op mijn persoonlijke account, maar ik merkte ook dat niet al mijn familie en vrienden hierop zaten te wachten. En toen ook nog de eerste lockdown een feit werd, besloot ik dat ik een uitlaatklep nodig had en die vond ik in mijn plantenhobby en Instagram. 
Ik merkte al snel dat er ontzettend veel mensen zijn met dezelfde hobby zijn als ik en dat we allemaal even gek zijn op planten. Ik had nooit gedacht dat er zoveel plant parents zouden zijn met zo'n grote passie voor planten! De plant community is ontzettend warm en ik werd met open armen ontvangen. 
Instagram is nu niet langer een plek waar ik foto's kan droppen, maar ook een plek waar ik inspiratie uit haal, kennis kan delen, maar ook heel veel kennis op doe. Want samen weten we ontzettend veel en leren we elke dag weer over onze planten, maar ook van onze planten!
Inmiddels kan ik zeggen dat mijn planten en Instagram hobby behoorlijk uit de hand is gelopen! Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik dit een jaar later nog steeds elke dag zou doen, en al helemaal niet dat deze gekke hobby is uitgegroeid tot een account met bijna 11.000 volgers, een website en een Etsy shop met mijn eigen producten!

Op naar het tweede jaar, en ik ben ontzettend benieuwd wat dit jaar me gaat brengen! Iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve berichtjes, adviezen, comments, aankopen en voor het delen van jullie mooie planten!

Let's root for each other and watch each other grow!

Liefs,

Karlijn


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.