Karlijnsjungle.nl is terug!

Gepubliceerd op 24 februari 2021 om 07:00

Het is een tijdje stil geweest op karlijnsjungle.nl, maar nu de lente weer in zicht is kan ik jullie vertellen... ik ben terug! En ik heb ondertussen niet stil gezeten!

Eerlijk is eerlijk, soms is het best lastig om alles te combineren met een fulltime baan. Naast deze website, post ik elke dag op Instagram, heb ik een Etsy shop en ik ben bezig met een heel leuk nieuw project (daarover later meer!).
Toch mis ik het bloggen ontzettend, en daarom ga ik vanaf deze week weer beginnen met het plaatsen van nieuwe blogs. Elke woensdag en zondag kunnen jullie een blogpost verwachten en de plant parent interviews komen terug! Elke woensdag een plant gerelateerde blogpost en elke zondag kunnen jullie weer een plant parent interview verwachten. 

Ik heb er weer veel zin in, it feels good to be back!

Liefs,

Karlijn


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.