10x cadeaus voor plant parents!

Gepubliceerd op 16 december 2020 om 07:00

December is in volle gang! Dat betekent kerst, gezelligheid, samen zijn (in aangepaste vorm dit jaar) en het geven van een cadeau aan mensen die je liefhebt!
Misschien liggen al jouw cadeaus al netjes ingepakt onder de kerstboom, maar meestal is er nog dat ene cadeau wat je nog moet kopen. Een paar weken geleden vroeg ik op Instagram, wat het perfecte planten cadeau is en dit zijn de uitkomsten! Zoek je nog een cadeau voor een plantenliefhebber? Lees dan gauw verder, want vandaag geef ik 10 cadeau tips voor de plantenliefhebber!

1. Een luchtbevochtiger
We starten de lijst met een wat duurder cadeau. Een goede luchtbevochtiger is onmisbaar in een huis met planten, vooral met de verwarming aan. Een perfect december cadeau dus voor onder de boom!


Duux luchtbevochtiger €79,99

 

 

2. Een vochtigheidsmeter
We hebben hem inmiddels in een aantal plant parent interviews langs zien komen, en dat maakt hem dan ook onmisbaar in dit rijtje. Met een vochtigheidsmeter weet je zeker dat je je mooie planten niet teveel water geeft, super handig dus!

Talen Tools vochtigheidsmeter €9,99

 

 

3. Elho Self-Watering Insert
Deze is ontzettend vaak genoemd! De Self-watering Insert van Elho is ideaal voor planten op bijvoorbeeld Leca of Pon. Maar ook als je niet teveel omkijken wil hebben naar het water geven van je planten. Het leuke groene metertje vertelt je wanneer je pot weer water nodig heeft!

Elho Self-Watering Insert 17 cm €19,99

 

 

4. Planten print
Niet alleen een plant in een pot, maar ook één in een fotolijstje. Je maakt een planten liefhebber niet alleen blij met een mooie plant, maar ook met een mooie print voor aan de muur. Etsy staat vol met onwijs mooie prints, van ontzettend getalenteerde ontwerpers.

Philodendron Pink Princess print A4 €18,27

5. Plantenspuit
Plantenspuiten kun je naar mijn mening niet genoeg hebben, haha! Niet alleen voor gewoon water, maar ook voor de middeltjes die we helaas nodig hebben voor ongedierte. Komt altijd van pas! En dit exemplaar is ook nog eens heel leuk om naar te kijken!

Plantenspuit €6,99

6. Een stekjesbox
Een stekjesbox is altijd leuk om te geven, maar zeker om te krijgen. Vooral voor de beginnende planten liefhebber is dit een uitkomst! Het enige nadeel is dat je dit pas op het laatste moment kan bestellen. 

Stekjesbox €15,00

7. Karlijns Jungle plant planner
Een beetje reclame voor mijn eigen planner moet kunnen toch? Een ontzettend leuk cadeau voor elke gevorderde en beginnende plant parent.

Plant planner €15,00

 

8. Een huis vol planten
Een boek over planten is altijd leuk! Een huis vol planten is het nieuwste boek van één van de meest bekende Nederlandse plant parents! Een voorbeeld voor velen, en haar interieurfoto's zijn smullen!

Een huis vol planten €24,95

9. Handschoenen
Ik hou ervan om de aarde aan mijn handen te voelen, maar dit is niet voor iedereen een pluspunt. Een mooi paar handschoenen kan erg fijn zijn als je dit minder prettig vindt. 

Tuinhandschoenen €4,95 

 

10. Een cadeaubon met een stekje
Mocht je het echt niet weten, dan blijft een giftcard natuurlijk een uitkomst. Een tip is de giftcard met stekje van Plant Rebelz! Een cadeaubon en een miniplantje, dat noem ik nog eens een win-win situatie!

Giftcard met stekje vanaf €15,00

Dat waren ze dan! Hopelijk hebben deze cadeau ideeën nieuwe inspiratie gebracht! Veel geef en uitpak plezier, en alvast fijne feestdagen!

Liefs,

Karlijn


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.