4 x planten online kopen

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 14:17

Het is een rare tijd en ondanks dat de tuincentra in Nederland wel open zijn, gaan veel mensen nu liever niet. Gelukkig zijn er tegenwoordig ontzettend veel webshops waar je online je nieuwe planten kan bestellen. De afgelopen tijd heb ik er verschillende uitgeprobeerd en dit zijn mijn vier favorieten!

Plantje.nl
De eerste webshop die echt de moeite waard is, is denk ik ook meteen de bekendste, namelijk: Plantje.nl. De webshop staat momenteel vooral bekend om de ‘Groene kneusjes box’. Voor €17,50 ontvang je een box waarvan de inhoud een verrassing is. Het gaat hier namelijk om planten die niet meer verkocht kunnen worden. Het kan zijn dat ze wat minder mooi zijn, maar het kan ook zijn dat de plant al te lang op de plank staat. Je zult alleen nooit zieke planten ontvangen. Ook ik heb deze box besteld en ik ontving 9 geweldige planten, waarvan er geen één naar mijn mening een kneusje te noemen was. Naast deze box heb ik ook twee keer andere planten besteld. De planten komen goed verpakt aan, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en de planten zijn van goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat er een wat langere levertijd op de planten zit. Maar dit weet je voordat je op bestellen klikt!

Stekjesbox
Stekjesbox verkoopt, je raadt het al, stekjes! Voor 15 euro kun je jouw eigen stekjesbox samenstellen, met daarin zeven stekjes. De stekjes worden goed verpakt en je krijgt er een duidelijke handleiding bij met hoe je de verschillende stekken verder moet verzorgen. Stekjesbox is geen webshop, maar verkoopt via Marktplaats. Ook de communicatie is erg fijn en er wordt ontzettend snel gereageerd op vragen. Tot nu toe groeien alle stekjes nog goed, wat wil je nog meer?!

Warentuin
Bij Warentuin heb ik alleen tuinplanten besteld. De levertijd is goed en het is een duidelijke en overzichtelijke webshop. De planten die je besteld komen overeen met de afbeeldingen op de site. Mijn ervaring bij sommige webshops is dat ze een volwassen plant laten zien, maar dat je een jonge plant ontvangt. Dit was hier gelukkig niet zo en de planten van Warentuin doet het ontzettend goed. Bij Warentuin zijn verschillende tuincentra in Nederland aangesloten, dus het kan zijn dat de planten van verschillende tuincentra komen. Hier was wel verschil in te zien, de een had de planten beter verpakt dan de ander!

Wildernis
Wildernis is een winkel in Amsterdam die ook een webshop heeft. Als je buiten Amsterdam woont kun je hier geen planten bestellen, maar wel knollen van hele mooie en bijzondere planten! Hier heb ik een tijd terug twee knollen gekocht, namelijk voor een Caladium Candidum en een zwarte Colocasia. Met deze knollen kun je precies de ontwikkeling en de groei van de planten volgen. Natuurlijk wel pas als ze boven de grond uit komen en dat wachten duurt erg lang, maar ik ben ook niet heel erg geduldig! De knollen kwamen leuk verpakt en met een persoonlijk geschreven kaart binnen, echt een cadeautje!

Hopelijk vind je hier wat leuks, shop ze!

Liefs,

Karlijn


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.