Plant parent interview: Famma Botanica

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik voor het eerst met een duo, namelijk Famke en Marnik van Famma Botanica

Lees meer »

Plant parent interview: GoJungle

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Annelijne van GoJungle!

Lees meer »

Kruidenplantjes van The Herbs Family

Eens in de zoveel tijd kom ik een webshop tegen waar ik meteen razend enthousiast over ben. Dit was zeker het geval bij The Herbs Family!Het verhaal van dit bedrijf maakte me erg nieuwsgierig naar deze kruidenplantjes. Ik besloot een box te bestellen en ik was erg verrast over de kwaliteit en de bezorging!

Lees meer »

Plant parent interview: Blond en Groen

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Renee van Blond en Groen!

Lees meer »

Plant parent interview: Plantmies

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Michelle van Plantmies!

Lees meer »

Karlijnsjungle.nl is terug!

Het is een tijdje stil geweest op karlijnsjungle.nl, maar nu de lente weer in zicht is kan ik jullie vertellen... ik ben terug! En ik heb ondertussen niet stil gezeten!

Lees meer »

Plant parent interview: Je favoriete plantenmeisje

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Julia van Je favoriete plantenmeisje!

Lees meer »

10x cadeaus voor plant parents!

December is in volle gang! Dat betekent kerst, gezelligheid, samen zijn (in aangepaste vorm dit jaar) en het geven van een cadeau aan mensen die je liefhebt! Misschien liggen al jouw cadeaus al netjes ingepakt onder de kerstboom, maar meestal is er nog dat ene cadeau wat je nog moet kopen. Een paar weken geleden vroeg ik op Instagram, wat het perfecte planten cadeau is en dit zijn de uitkomsten! Zoek je nog een cadeau voor een plantenliefhebber? Lees dan gauw verder, want vandaag geef ik 10 cadeau tips voor de plantenliefhebber!

Lees meer »

Plant parent interview: Planten van Eline

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Eline van Planten van Eline! 

Lees meer »

Plant parent interview: Huisje Botanica

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Kelly van Huisje Botanica!

Lees meer »

Plant parent interview: Happy Planthouse

Elke week staat er een andere plant parent in de spotlight op karlijnsjungle.nl! Soms bekend, soms nog minder bekend, veel volgers of nog niet zoveel.. het maakt niet uit, want één ding hebben ze allemaal gemeen: ze houden ontzettend veel van planten! Deze week sprak ik met Ilona van Happy Planthouse!

Lees meer »